SEAT Check s 20 % zľavou* na originálne diely.

SEAT Check.
Bezpečnosť na prvom mieste.

Každé ročné obdobie so sebou prináša výkyvy počasia, ktoré vplývajú nielen na vás, ale aj na vaše vozidlo. Doprajte mu preto preventívnu prehliadku u vášho servisného partnera, aby ste mali istotu, že môžete spokojne vyraziť za novými dobrodružstvami. V rámci servisnej prehliadky SEAT Check skontrolujeme váš SEAT bod po bode a upozorníme vás na prípadné nedostatky.

Skontrolujeme vám: motor, spojku, prevodovku, pohon nápravy, pneumatiky, brzdovú kvapalinu a účinnosť brzdenia, brzdové rozvody a hadičky, brzdové kotúče a obloženia, výfukový systém, podvozok a teleso nápravy, tlmiče pruženia, riadenie, karosériu, osvetlenie, ostrekovanie skiel, svetiel a stierače, čelné sklo, batériu, povinnú výbavu. Záver kontroly potvrdíme aj skúšobnou jazdou.

Vaše výhody:

  • rozsiahla odborná kontrola s použitím najmodernejšieho špeciálneho náradia prispôsobeného vášmu vozidlu
  • väčšia istota: okamžite vás informujeme o všetkých nedostatkoch a pripravíme vhodnú ponuku na opravu
  • najvyššie možné zachovanie hodnoty vozidla aj v prípade jeho opätovného predaja vďaka optimálnemu servisu

20 % zľava*

na originálne diely, ktoré potrebujete vymeniť.

Platnosť akcie od 1.10. 2021 do 31.12. 2021. Odporúčaná minimálna výška zľavy pre zákazníka. Autorizovaný servisný partner môže poskytnúť akúkoľvek ďalšiu vlastnú zľavu. Platí pre všetky modely vozidiel SEAT pri absolvovaní servisnej služby SEAT Check.

Na stránku aktualít v kategórii:   Košice   Novinky
Na stránku prevádzky:   Košice