Budúcnosť za volantom.

Konektivita vozidla je pre nás všetko, čo súvisí s internetovým pripojením alebo prepojením s mobilnými zariadeniami vo vozidlách Volkswagen. Podľa modelu vozidla, ktorý riadite, môžete mať k dispozícii systém We Connect, Car-Net, We Connect Go, App Connect alebo ich kombináciu. Vďaka týmto systémom môžete byť vždy v kontakte so svojím vozidlom a môžete využívať najrôznejšie funkcie, ktoré Vám ešte viac spríjemnia jazdu vozidlom Volkswagen.

 

We Connect a We Connect Start

We Connect, ktorý vývojovo priamo nadväzuje na službu Car-Net, je najnovším systémom v našej ponuke. Obsahuje funkcie, vďaka ktorým bude vaša cesta ešte bezpečnejšia. Balíček služieb ponúka mobilný prístup k dôležitým funkciám vozidla v kombinácii s väčšou bezpečnosťou a väčším komfortom. Či už ide o plánovanie servisu, automatické oznámenie nehody alebo online upozornenie na krádež vozidla. We Connect podporu môžete využiť v každej situácii a vždy Vám poskytne všetky kľúčové informácie, ktoré potrebujete ohľadom svojej mobility.

Máte niektorý model z rodiny ID.? V tom prípade budete nielen jazdiť na elektrickom vozidle, ale vďaka We Connect Start budete pripojený aj k sieti. Automatický systém tiesňového volania eCall budete mať k dispozícii od začiatku. Vďaka online službám We Connect Start budete mať vo vozidle k dispozícii digitálnych asistentov, ktorí vám budú poskytovať informácie o nabíjaní alebo doprave a budete môcť diaľkovo ovládať vybrané funkcie prostredníctvom smartfónu.

Viac o We Connect

Viac o We Connect Start

 

Car-Net

Vďaka systému Car-Net dôjdete do cieľa rýchlejšie a jednoduchšie. Dopravné informácie v reálnom čase alebo prehľad aktuálnych cien čerpacích staníc vo vašom okolí, automatické hlásenie nehôd, volania pre prípad poruchy vozidla a online zabezpečovací systém proti krádeži. Zistite viac o ponuke balíčkov “Guide & Inform” a “Security & Service”. Zaregistrujte svoje vozidlo do siete Car-Net a posuňte tak svoje cestovanie na vyššiu úroveň.

Systém je dostupný pre vybrané vozidlá Volkswagen vyrobené od roku 2015.

Viac o Car-Nete

 

We Connect Go

Vďaka We Connect Go máte na svojom telefóne všetky dôležité informácie o vašom vozidle, servisných informáciách alebo spotrebe paliva. Systém optimalizuje váš štýl jazdy pomocou individuálnych analýz a vodičských výziev. Okrem toho môžete ľahko zobraziť polohu vášho zaparkovaného vozidla alebo automaticky zaznamenávať vaše cesty do digitálne knihy jázd. We Connect Go funguje u väčšiny modelov Volkswagen vyrobených od roku 2008. Jednoducho pripojte “DataPlug”, stiahnite aplikáciu a aktivujte svoj We Connect Go.

Viac informácií

 

App-Connect

App-Connect – to sú tri inovatívne technológie, pomocou ktorých prenesiete aplikácie smartfónu na obrazovku vášho infotainment systému. Infotainment: Apple CarPlay ™, Android Auto ™ spoločnosti Google ™ a MirrorLink®.

Viac informácií

 

Aktualizácia máp

Map Updates
Vyhľadajte aktualizácie navigačných máp pre vaše vozidlo Volkswagen. Na týchto stránkach nájdete aktualizácie pre vami preferovaný región, model vozidla a systém infotainmentu (portál v anglickom jazyku).

Bližšie informácie ku konektivite nájdete tu.

Na stránku aktualít v kategórii:   Košice   Novinky   Prešov
Na stránku prevádzky:   Košice   Prešov